American Stars Blue Magic E-Liquid


IN STOCK
€3.49
  • American stars eliquid Blue Magic flavourtec
American Stars

Blue Magic combines a wide variety of fruit flavours, such as Blue Raspberry, Strawberry and a kick of cool, icy Menthol. This unique blend is absolutely awesome!

* Required Fields

€3.49

Details

Blue Magic combines a wide variety of fruit flavours, such as Blue Raspberry, Strawberry and a kick of cool, icy Menthol. This unique blend is absolutely awesome!
Additional Information
Weight 21.0000
Made in Poland
Content 10ml
PG/VG 50/50

You may also be interested in the following product(s)

Customer Reviews

4

Rating
4
nedertwee
zo het is weer zaterdag en ja ik hoor het vrolijke geklepper van de brievenbus.als een klein kind storm ik naar beneden daar is de witte envelop,op de trap ruk ik de verpakking open en ja daar is de nieuwe smaak .na jaren gerookt te hebben zo 30 jaar lang dus ,ben ik van de 1 op de ander over gestapt naar vaping.heb gellukig al de booster schoon gemaakt en gelijk de vloeistof er in .oke even wachten 5 minuten en dan diep uit ademen en diepe haal.en ja hoor was weer eigen wijs met bestellen gister want binnen 24 uur thuis op de deurmat dus zo wie zo jongens bedankt weer voor de snellen levering.maar terug naar mijn vamo v6.te hoge nicotine gehalte en weer die vervelende hik lijk wel of dat ik net begin met roken.rustig aan hoor ik achter me ,te laat even glas water en rustig aan weer een haal glijd lekker naar binnen koelen rook en uit blazen tja worden wel mooi die rook koeien goede smaak en de gedachten gaan je zou zeggen en dropje maar door de menthol net niet super want zeg nou zelf roken is vies.nou dat was het weer en misschien tot de volgende keer
Review by thomas (Posted on 29/08/2015)

5

Rating
5
The best!
Ik bestel hem elke maand, beste liquid om te dampen!
Review by Switch (Posted on 24/04/2015)

4

Rating
4
Good flavor
Nice and cool flavor!
Review by Hossein (Posted on 29/01/2015)

5

Rating
5
slaming !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kick ass
Review by soco (Posted on 23/01/2015)

5

Rating
5
Heerlijke kouwgom
Dit is de zelfde smaak als de kouwgom uit de tube van vroeger, takes me back in time!
Review by Jan (Posted on 08/08/2014)
Write a review