ColinsS

This entry was posted on March 15, 2017 by [email protected].

ColinsS is de oudste en meest bekendste merk in Europa. ColinsS is al aanwezig op de markt sinds het begin van het bestaan van de e-sigaretten. Dit Europese merk met tradities is opgericht door een team van professionals die pioniers zijn in de wereld van e-sigaretten. Hun deskundigheid, ervaring en professionaliteit garanderen de hoogste kwaliteit van de producten die worden aangeboden door het bedrijf. Het team van experts zorgt ervoor dat de producten niet alleen voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten, maar ook voor hen zelf. Dit is een exclusieve eliquid voor e-sigaretten, gemaakt om kenners van verfijnde smaken te helpen. ColinsS heeft een unieke kwaliteit en smaak en worden aangeboden in een leuke verpakking lijkend op een sigarettenpakje. Met 20 verschillende smaken die varieëren van tabak tot fruit of frisse menthol is er voor iedereen wat wils. Verkrijgbaar in 4 verschillende nicotine gehaltes, 0mg 6mg 12mg of 18mg.

  • Posted on March 15, 2017

Join the discussion