American Stars Blue Magic E-Liquid


IN STOCK
3,49 €
  • American stars eliquid Blue Magic flavourtec
American Stars

Blue Magic combine une grande variété de saveurs de fruits, comme framboise, fraise et un coup de fraîcheur et glacé menthe. Ce mélange unique est absolument génial!

* Champs obligatoires

3,49 €

Détails

Blue Magic combine une grande variété de saveurs de fruits, comme framboise, fraise et un coup de fraîcheur et glacé menthe. Ce mélange unique est absolument génial!
Informations
Poids 21.0000
Fabriqué en Pologne
Contenu 10ml
PG/VG 50/50

Avis du client

4

Rating
4
nedertwee
zo het is weer zaterdag en ja ik hoor het vrolijke geklepper van de brievenbus.als een klein kind storm ik naar beneden daar is de witte envelop,op de trap ruk ik de verpakking open en ja daar is de nieuwe smaak .na jaren gerookt te hebben zo 30 jaar lang dus ,ben ik van de 1 op de ander over gestapt naar vaping.heb gellukig al de booster schoon gemaakt en gelijk de vloeistof er in .oke even wachten 5 minuten en dan diep uit ademen en diepe haal.en ja hoor was weer eigen wijs met bestellen gister want binnen 24 uur thuis op de deurmat dus zo wie zo jongens bedankt weer voor de snellen levering.maar terug naar mijn vamo v6.te hoge nicotine gehalte en weer die vervelende hik lijk wel of dat ik net begin met roken.rustig aan hoor ik achter me ,te laat even glas water en rustig aan weer een haal glijd lekker naar binnen koelen rook en uit blazen tja worden wel mooi die rook koeien goede smaak en de gedachten gaan je zou zeggen en dropje maar door de menthol net niet super want zeg nou zelf roken is vies.nou dat was het weer en misschien tot de volgende keer
Avis de thomas (Posté le 29/08/2015)

5

Rating
5
The best!
Ik bestel hem elke maand, beste liquid om te dampen!
Avis de Switch (Posté le 24/04/2015)

4

Rating
4
Good flavor
Nice and cool flavor!
Avis de Hossein (Posté le 29/01/2015)

5

Rating
5
slaming !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kick ass
Avis de soco (Posté le 23/01/2015)

5

Rating
5
Heerlijke kouwgom
Dit is de zelfde smaak als de kouwgom uit de tube van vroeger, takes me back in time!
Avis de Jan (Posté le 08/08/2014)
Write a review