Uw groothandel in eliquid en esigaretten, inkopen bij EsmokeFlavours?

Welkom bij de groothandel Esmokeflavours.com in onze webwinkel vind u een ruime keus aan eliquids en esigaretten wij hebben bijna alles op het gebied van elektrisch roken en bieden alleen de beste kwaliteit eliquids. Wij kopen onze e-liquids altijd rechtstreeks bij de fabrikant. Daardoor bent u gegarandeerd van de beste prijs en natuurlijk dat u altijd de originele merkartikelen koopt met de daaraan verbonden kwaliteit. U kunt ons altijd vragen stellen over de productie van onze e-liquidfabrikanten wij proberen uw vraag dan zo goed mogelijk te beantwoorden. Wij hebben een zeer groot assortiment esigaretten en eliquids.

Advies bij de inkoop van uw eliquid of elektrische sigaret

Door de razendsnelle ontwikkelingen zijn er altijd wel nieuwtjes te melden rondom het elektrisch roken. We staan u daarom graag persoonlijk te woord voor een advies op maat. Onze producten kunnen nicotine bevatten, u kunt deze keuze maken in onze groothandel webwinkel, kiest u voor eliquid met wel nicotine dan heet u de keuze uit verschillende mg. De esigaret is bedoeld als een alternatief voor rokers en wij raden het gebruik af voor niet-rokers en personen onder de 18 jaar. Wij verkopen onze producten alleen aan personen boven de 18 jaar. Elektrisch roken (ook wel 'dampen') en het gebruik van eliquids is een alternatief voor het roken van een klassieke sigaret. eliquid kan nicotine bevatten, dat is een keuze van de gebruiker. Nicotine is een sterk verslavende stof en is schadelijk voor o.m. hart -en bloedvaten. Het gebruik van nicotine wordt daarom sterk afgeraden voor niet-rokers, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, diabetes patiënten, mensen met een verhoogde bloeddruk of hart -en/of vaatproblemen.

Een elektrische sigaret bestaat uit elektronica en bevat batterijen. Sommige batterijen kunnen schade veroorzaken bij onbehoorlijk gebruik. Laat de batterijen niet onbeheerd achter in de laders en gebruik de meegeleverde laders bij het product. Mocht deze bij sommige los worden verkocht let dan goed op de kwaliteit en koop uw laders bij gespecialiseerde/erkende bedrijven/merken. Laat de esigaret niet in de auto achter inverband met gevaar op over verhitting en zet de batterij uit indien u de esigaret in uw tas of jaszak stopt.

Waarom kiezen voor EsmokeFlavours.com?

Zoals u ziet gaat onze groothandel service heel ver, we hebben een zeer groot assortiment die we leveren uit onze eigen voorraad!

Mocht u verder nog vragen hebben over onze groothandel, wij staan u graag te woord! Klik hier voor onze contactpagina.

EsmokeFlavours

  • Supersnel verzenden, voor 17:00 besteld is de volgende dag in huis!
  • Ruim assortiment, bijna alle merken vindt u bij ons terug!
  • Expertise, geen vraag laten wij onbeantwoord! 
  • Service, Problemen? Kan gebeuren, wij lossen het direct op